NovicePredstavitev kandidature Gregorja Macedonija

Danes, v petek, 22. avgusta 2014 sem ob podpori Iniciative Novo mesto 2020 tudi uradno oznanil svojo kandidaturo za županske volitve. Na novinarski konferenci so poleg mene sodelovali še dr. Janez Polh, dr. Marijan Dović in Boštjan Grobler. Letošnjih volitev se bom udeležil kot neodvisen kandidat s podporo volilcev.

V preteklem mandatu sem kot opozicijski svetnik po svojih najboljših močeh skrbel, da je lokalna oblast ubrala tudi katero od pravih poti za našo skupno prihodnost. S tem, ko smo v programu , ki predstavlja našo vizijo za Novo mesto leta 2020, zapisali: “Vsi skupaj smo Mestna občina Novo mesto” se zavedam odgovornosti, za katero se bom 5. oktobra 2014 skupaj s somišljeniki, ki bodo ob meni del neodvisne svetniške liste, potegoval na lokalnih volitvah.

Vesel sem, ko pomislim, kakšno podpore sem bil deležen že pred štirimi leti, v vmesnem obdobju pa sem z delom dokazal, da zmorem in da znam. Zato sem še posebej vesel, ko vidim podporo Novomeščank in Novomeščanov rasti iz dneva v dan.

Iskrena hvala.