Ob podpori Iniciative Novo mesto 2020 smo se odločili, da nadaljujemo pot, ki smo jo začeli leta 2010. Po 4 letih dela v opoziciji je čas, da naredimo naslednji korak. Ker se ne želimo nasloniti na obstoječe stranke, ki so v večini soustvarjale sedanje neuspešno obdobje, želimo na volitvah ponovno nastopiti s podporo volivcev. Za tovrstno pot do začetka septembra potrebujemo nekaj čez 300 overjenih podpisov za mojo župansko kandidaturo in nekaj čez 150 podpisov za svetniško listo (Lista Gregorja Macedonija). Morda številki ne delujeta visoki, ampak od vsakega od podpornikov zahtevata nekaj časa in volje, saj morajo biti podpisani obrazci overjeni na Upravni enoti.

Na spodnjih povezavah najdete oba obrazca, ki ju je moč natistniti, izpolniti in overiti na Upravni enoti. Poleg najdete tudi natančna navodila, kako poteka celoten postopek.

Podpora kandidatu za župana

Podpora svetniški listi

Navodila za oddajo podpisa podpore na lokalnih volitvah

Izpolnjene obrazce v originalu mi lahko pošljete po pošti na naslov Drska 65b, 8000 Novo mesto ali pa se mi javite in se dogovorimo za prevzem. Po 20. avgustu bo v bližini Upravne enote v Novem mestu postavljena tudi stojnica za zbiranje podpisov na Novem trgu.

Za vašo podporo se vam iskreno zahvaljujem.