Novice

Tako kot večina nestrankarskih kandidatov te dni bomo tudi v nestrankarski Listi Gregorja Macedonija v prihodnjem mesecu zbirali podporo volivcev in volivk. Do 20. oktobra 2022 je čas za oddajo kandidatur, v Listi Gregorja Macedonija pa pričakujemo, da bomo zadostno število podpor na stojnici na Novem trgu zbrali že prej.

Vnovično kandidaturo dosedanjega župana mag. Gregorja Macedonija s samostojno listo smo v začetku marca letos že napovedali. Od ponedeljka, 19. septembra 2022 dalje pa bodo vsi tisti, ki nas pri tem želijo podpreti, lahko svoja obrazca podpore županu in njegovi listi overili na sedežu Upravne enote v Novem mestu ter oddali na stojnici, ki jo bomo vzpostavili na Novem trgu, v neposredni bližini poslovalnice Pošte Slovenija.

Do uradnega začetka predvolilne kampanje tako ostaja nekaj več kot mesec dni, v tem času pa morajo nestrankarski kandidati in liste vložiti kandidature s podporo volivcev, priglasiti podatke o organizatorju njihove volilne kampanje ter odpreti namenski transakcijski račun namene volilnih izdatkov.

O naših pripravah na jesenske lokalne volitve je Gregor Macedoni povedal: »Že v naprej se želim zahvaliti res dobro organizirani ekipi, ki sestavlja naš predvolilni štab in listo ter številnim podpornikom, ki bodo ta dva meseca trdo delali za vnovični mandat. Ne glede na to, da aktualno županovanje predstavlja konkurenčno prednost, se želimo volivkam in volivcem predstaviti s svojimi zavezami za nova štiri leta razvoja.«

 

V kolikor ste svoj obrazec že overili, se lahko za prevzem dogovorite tudi na telefonski številki 041 97 20 21 (Goran).