NoviceGregor Macedoni zbral podpise podpore

Na letošnje lokalne volitve se, tako kot štiri leta prej, podajam kot neodvisni kandidat s svojo listo. V preteklih tednih sem uspešno
nagovoril številne podpornike in zbral zadostno število podpor. Do vključno včeraj je mojo kandidaturo za župana in Listo Gregorja Macedonija za Občinski svet podprlo 527 občanov, kar je precej več kot je potrebnih 294 oz. 297 potrebnih podpor. Odziv je bil v teh dveh tednih nad pričakovanji in izkazuje široko podporo dosedanjemu delu in listi, ki nosi moje ime.
Verjamem, da se po svoj drugi mandat na čelu Mestne občine Novo mesto odpravljam z lepo popotnico opravljenega dela v preteklih štirih letih, v katerih mi je z ekipo uspelo sanirati občinske finance, reorganizirati in optimizirati delovanje širše občinske uprave, občutno izboljšati sodelovanje s krajevnimi skupnostmi in izpeljati številne pomembne investicijske projekte (kakovostna pitna voda, energetske sanacije javnih stavb, prenova mestnega jedra idr.), predvsem pa okrepiti vlogo Novega mesta na regionalnem, državni in mednarodni ravni.
Naslednja štiri leta želim delati z isto vnemo in nadaljevati z že začetimi in načrtovanimi projekti, ki bodo Mestno občino Novo mesto še naprej vodile po poti razvoja in sodelovanja. Kljub večkrat izraženem zadovoljstvu z našim delom v tekočem mandatu, sem se osebno zelo razveselil
takšne podpore občank in občanov, še posebej, ker le-ta terja nekaj truda. Vsem podpornikom se iskreno zahvaljujem za izkazano podporo, vse skupaj pa vljudno vabim, da jo še enkrat podajo na lokalnih volitvah v nedeljo, 18. novembra 2018.

Podpore moji kandidaturi na Novem trgu zbiramo še do vključno petka, 12. oktobra.