NoviceNov mandat Gregorja Macedonija

Pred dosedanjim županom, mag. Gregorjem Macedonijem je vnovični, štiriletni mandat, ki ga je potrdilo 9.573 volilcev od vseh 14.883 občanov in občank, ki so se v nedeljo, 18. novembra 2018 odpravili na volišča. Mestna občina Novo mesto je tako novega starega župana dobila v prvem krogu, saj je Gregor Macedoni prejel 65,22 % glasov.

Na volitvah za Občinski svet Mestne občine Novo mesto je Lista Gregorja Macedonija prav tako zabeležila navdušujoč rezultat in pridobila deset mandatov.

mag. Gregor Macedoni, župan Mestne občine Novo mesto: “Spoštovane občanke in spoštovani občani, hvala za zaupanje preteklo nedeljo. V velikem številu ste potrdili moj mandat in nad pričakovanji podprli tudi mojo listo, Listo Gregorja Macedonija. Veseli me, da številni cenite napredek, za katerega smo si vsi skupaj prizadevali. Prav to je moja motivacija za delo naprej. Vseh v našem programu napovedanih projektov se veselim.
Izzivov se ne bojim, ker je ob meni dobro uigrana ekipa. Delamo predano, srčno, požrtvovalno in vztrajno. Verjamem, da vam bomo v teh prihajajočih štirih letih to dokazovali vsak dan posebej.”

Podrobne izide volitev si lahko ogledate na www.novomesto.si.